BLI MEDLEM I VÄXJÖ KONSERTFÖRENING

Som medlem i Växjö Konsertförening får du rabatterat pris på konserter som föreningen arrangerar och på flera av Musica Vitaes konserter. Medlemmar får även fri entré till medlemsaktiviteter, t.ex. ”Musikfrågan” och ”Håll musiken igång”.

Du kan bli medlem genom att sätta in 200 kr på plusgiro 26467-1 och skriva namn och adress. Du kan också bli medlem i samband med våra arrangemang eller kontakta föreningens kassör, se sidan med kontaktinformation här på hemsidan.

VÄXJÖ KONSERTFÖRENINGS ÅRSMÖTE

Du är välkommen till Konsertföreningens årsmöte, som infaller söndagen den 23 februari kl. 14.30 i Utvandrarnas Hus. I pausen fram till konserten kl. 16.00 inbjuds till mingel med tilltugg. Vi är glada och tacksamma om du kommer och talar om för oss vad du tycker om vår verksamhet.